Thursday, October 25, 2018

Endnu en arbejdsdag er snart slut


Så nærmer weekenden sig. Det bliver smaddergodt. Det har været en lidt hård arbejdsuge, hvor vi har knoklet for at nå i mål med alle kunderne, inden måneden var omme.


 En stærk indsats af vores nye mand Christian gjorde heldigvis, at det lykkedes, og så endda med et par dage endnu. Det har været en sjov og inspirerende første tid hos Nutimo, og det har været vildt fed at arbejde med en så bred vifte af kunder. Man får trænet sine tekstformidlingsevner.

 I dag har jeg knoklet på lidt forskellige kunder. Jeg har blandt andet arbejdet et par timer for Curvii.dk, en tøjbutik, der sælger tøj til store kvinder af mærkerne Junarose, Zhenzi, Zizzi og meget andet. Jeg er egentlig ganske godt tilfreds med det, jeg har lavet. Fik skrevet at par gode artikler, så det kunne ikke være meget bedre. I morgen er der julefrokost. Det bliver godt!

Chefen har endnu ikke afsløret programmet, så der gættes på livet løs på kontoret. Vi har fået et par ledetråde, men ingen af os har endnu regnet den ud. Inden julefrokost i morgen skal vi optage lidt podcast; det bliver også godt. Vi har allerede styr på emnerne, og det lover rigtig godt.

No comments:

Post a Comment