Thursday, March 14, 2019

Hvad er en gagball?


En gagball er et redskab, som kan benyttes i seksuelle sammenhænge, når man ønsker at begrænse sin partners talegaver. På dansk vil en gagball kunne oversættes til mundknebel.
Der findes overordnet set to typer gagballs. Den ene forhindrer vedkommende i at kunne tale, mens den anden fjerner muligheden for at lukke munden.

De forskellige gagballs forefindes i forskellige udgaver. Den ene udgave - og den mest simple - fastspændes med en rem eller lignende rundt om kæben, mens den mere avancerede udgave kan kaldes et hovedtøj og kan i visse tilfælde ligne en maske. Sidstnævnte kaldes også et harness.
Gagballs benyttes, når der foreligger et ønske fra en side om underkastelse og ydmygelse. Gagballen virker både psykisk og fysisk for vedkommende, der bærer den.

Det fysiske eksisterer naturligvis i frarøvningen af elementære egenskaber som tale, synkning osv., mens det psykiske aspekt oftest opstår i samspil med andre sadomasochistiske redskaber som for eksempel bondage.

Hjælpeløsheden hos den gaggede kan ses og mærkes af den anden part og kan for de interesserede og involverede intensivere ophidselsen.

Hvis man er i markedet for at anskaffe sig en gagball, er det vigtigt, at den ikke bliver for stor og voldsom. Hvis munden skal åbnes for meget, når gagballen indsættes, kan der opstå kæbekramper, hvilket i yderste tilfælde kan resultere i, at akten må stoppes.

For folk, der ikke beskæftiger sig med denne måde at have sex og samvær på, kan det være svært at forstå appellen i det.

Men gagballen er et vigtigt redskab i de mere voldsomme sexlege, da den kan være med til at skabe en indre ro hos recipienten.

Gagballen har samtidig den funktion, at den dæmper for de eventuelle skrig og råb, der måtte komme under påførelsen af smerte. Det er jo ikke sikkert, at underboen er klar over, at det, der foregår, rent faktisk er en indforstået og aftalt sexleg.

Når man begiver sig ud i de lidt farligere seksuelle eskapader, er det en nødvendighed at have et stopord - et ord, som begge parter er indforstået med betyder STOP! Denne mulighed er dog ikke tilgængelig, hvis man ønsker at bruge en gagball.

Derfor anbefales det, at man aftaler en anden måde at kommunikere et uomtvisteligt ”Jeg gider ikke mere! Stop!” på. Det kunne være en bevægelse, en bestemt serie nik med hovedet eller andet.
Så længe begge parter ikke kan tage fejl af signalet, skulle alt være på plads.


No comments:

Post a Comment