Monday, November 9, 2020

Så fik vi lanceret Fitnesshelp!

Så skete det langt om længe! Efter flere måneders hårdt arbejde fik vi lanceret vores nyeste site Fitnesshelp.dk, hvor man som besøgende kan finde rådgivning til valg af hjemmetræningsudstyr.

Uanset om du er på jagt efter en ny spinningcykel, crosstrainer, vægtvest eller romaskine, vil der være relevant læsestof til dig. Vi har nemlig dækket stort set ethvert fitnessprodukt hos os, og de produkter, som vi mangler, kommer vi til at dække i fremtiden.

Generelt set bliver fremtiden faktisk rigtig spændende. Det er nemlig også her, hvor vi kaster os over artikel-universet. Håbet er at få skrevet artikler, der besvarer 90 % af alle de spørgsmål relateret til hjemmetræning, der kommer online. 

Det er en stor, men ikke umulig opgave, som vi glæder os til at prøve kræfter med.

Håbet er udbrede kendskabet inden Black Friday

Inden længe er det Black Friday, og vi håber meget, at vi når at få udbredt kendskabet til Fitnesshelp.dk inden den dag, så vi kan profitere på nogle af de mangler handler, der laves på dagen.

Det er en kamp mod uret, men vi er ikke bange for at trække i arbejdstøjet og gå de skridt, som det kræver at nå vores mål.

Status i biksen

Mens vi har knoklet på Fitnesshelp.dk, har flere af de andre danske projekter stået en anelse stille. Heldigvis har vi dygtige udenlandske tekstforfattere tilknyttede, så både vores tyske, østrigske og franske projekter har fortsat den positive udvikling, som vi har set de seneste måneder. Den østrigske side er mere eller mindre færdige nu, og den franske begynder i den grad også at tage form! Det er fedt.



No comments:

Post a Comment